Comunitat Valenciana

El TSJCV manté la suspensió cautelar del decret de plurilingüisme en rebutjar el recurs de la Generalitat

  • El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) manté la suspensió cautelar del decret de plurilingüisme del Consell en ensenyament no universitari en rebutjar el recurs presentat per la Generalitat, ha informat l'alt tribunal valencià.
Un aula d'un centre educatiu
Un aula d'un centre educatiu
GVAEDUCACIO
Un aula d'un centre educatiu

El passat mes de maig este òrgan judicial va suspendre cautelarment el Decret de la Generalitat sobre plurilingüisme en l'ensenyament no universitari i va acceptar, d'esta forma, la petició que havia realitzat la Diputació d'Alacant en el recurs que va interposar contra esta norma en considerar que "discrimina part de l'alumnat.

Els magistrats explicaven que accedien a la mesura cautelar del decret -l'aplicació pràctica del qual està prevista a partir del pròxim curs escolar 2017-18- en resultar "evident que, de no suspendre's fins que recaiga sentència, un gran nombre d'alumnes podrien veure els seus drets disminuïts en relació a l'acreditació d'idiomes".

En este sentit, que és la base argumental de la mesura cautelar sol·licitada, apreciaven que, malgrat el que al·lega el lletrat de la Generalitat, "existix una diferència entre les acreditacions dels idiomes en els nivells bàsic, intermedi i avançat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento