Comunitat Valenciana

El Congrés demana a les Corts documentació de la comissió d'investigació sobre el presumpte finançament il·legal del PP

  • El president de la Comissió d'Investigació en el Congrés dels Diputats relativa al presumpte finançament il·legal del PP, Pedro Quevedo, ha demanat a les Corts Valencianes documentació aportada en la Comissió d'Investigació sobre corrupció genèrica o específica del PP en el parlament valencià -que encara no s'ha engegat-, així com els diaris de sessions de la qual s'està celebrant sobre l'empresa pública de construcció de col·legis Ciegsa.

Així es desprèn de la petició que Quevedo, parlamentari en el Congrés per Nova Canàries, ha remès al president de les Corts, Enric Morera, i que també apareix firmada per la presidenta de la Cambra baixa, la 'popular' Ana Pastor. La documentació, assenyala el diputat, és necessària per als treballs de la comissió en el Congrés.

En concret, la Comissió d'Investigació del Congrés relativa al presumpte finançament il·legal del PP sol·licita la remissió, "com més prompte millor", de la documentació aportada en la Comissió d'Investigació sobre corrupció genèrica o específica del PP, que va ser aprovada en les Corts al juny de 2016 amb el suport de tots els grups menys el PP i que encara no s'ha engegat.

A més, sol·licita els diaris de sessions que arrepleguen els treballs realitzats en la Comissió d'Investigació de l'empresa pública Ciegsa del parlament valencià -en curs-, "sempre que guarden relació" amb l'objecte de la comissió sobre presumpte finançament il·legal del PP en el Congrés.

Des de la Cambra baixa demanen que tota la documentació es remeta preferentment en suport digital i arxiu electrònic que permeta la cerca de continguts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento