Comunitat Valenciana

El Consell d'Administració de FGV aprova el nomenament d'Andrés Sánchez Jordán com a nou director gerent

  • El Consell d'Administració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), presidit per la consellera d'Habitagte, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha aprovat el nomenament com a nou director gerent d'Andrés Sánchez Jordán, enginyer tècnic d'Obres Públiques especialitzat en construccions civils i que fins ara exercia el càrrec de cap operatiu d'ADIF a Alacant. El nomenament serà ratificat pel ple del Consell.

Sánchez Jordán acumula una llarga experiència en la gestió ferroviària, que va iniciar en Renfe en 1986 i que posteriorment ha desenvolupat en l'ens Administratiu d'Infraestructura Ferroviària (Adif). Al llarg de la seua trajectòria ha assumit responsabilitats en àmbits relacionats amb el manteniment i construcció de noves infraestructures, patrimoni i operacions, ha informat la Generalitat en un comunicat.

El nou director gerent de FGV assumix el càrrec després del cessament per motius personals d'Angel García de la Bandera, que ocupava el lloc des de juliol de 2015.

La consellera ha agraït a García de la Bandera "la seua dedicació i entrega en estos prop de dos anys al capdavant de FGV, que han permès recuperar el prestigi de l'entitat i aconseguir resultats satisfactoris, malgrat la difícil conjuntura per la qual travessa el sector públic autonòmic, a causa de les restriccions pressupostàries per tots conegudes".

Salvador ha destacat els avanços aconseguits en l'empresa pública i les seues dos marques comercials, Metrovalencia i TRAM d'Alacant, sobretot en la implantació de mesures i processos orientats cap a una gestió més eficaç i transparent. Ha valorat especialment la tasca de situar els paràmetres de seguretat com a pedra angular en les operacions i desenvolupament de l'empresa. "Igualment, vull subratllar en esta etapa els treballs empresos per a modernitzar la Línia 9 del TRAM d'Alacant entre Benidorm i Dénia", ha indicat.

Al seu torn, Salvador ha animat el nou director gerent a continuar la tasca iniciada per García de la Bandera, i a seguir impulsant des de FGV les polítiques que desenvolupa el Consell en matèria de transport.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento