Comunitat Valenciana

Les Fogueres de Sant Joan d'Alacant esperen una ocupació del 95%, un 13% més que en 2016

  • Entre gener i abril de 2017 el nombre de pernoctacions realitzades en la ciutat d'Alacant ascendeix a 528.046, un 23,6% més que en el mateix període de 2016.
  • "Durant estos dies, la ciutat d'Alacant es converteix en el millor aparador per a mostrar la nostra oferta turística, cultural i gastronòmica", explica Franscesc Colomer.
  • Les Fogueres "són l'expressió viva i popular d'un poble on es barreja la tradició, la indumentària, els monuments, la gastronomia i la pirotècnia", destaca.
Imatge de les Fogueres de Sant Joan
Imatge de les Fogueres de Sant Joan
GVA
Imatge de les Fogueres de Sant Joan

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que hi ha una previsió d'ocupació del 95% per a les festes de les Fogueres de Sant Joan d'Alacant, una xifra un 12,8% superior a la de 2016.

"Durant estos dies, la ciutat d'Alacant es converteix en el millor aparador per a mostrar la nostra oferta turística, cultural i gastronòmica, ja que comencen les festes de les Fogueres de Sant Joan", ha subratllat Colomer en un comunicat. Així mateix, ha ressaltat que les festes de les Fogueres de Sant Joan que se celebren a Alacant "es consoliden com un atractiu fonamental de la nostra oferta turística i açò es reflecteix també en l'ocupació".

En este sentit, ha afirmat que, segons l'enquesta realitzada per l'Associació Provincial d'Hotels d'Alacant (APHA) per a la capital de la província d'Alacant, "s'espera una ocupació del 95% en els hotels de la ciutat per als quatre dies de festes, compresos entre el 21 i el 24 de juny, un percentatge que s'espera que s'incremente tenint en compte les reserves d'última hora".

Bones previsions climatològiques

A més, el responsable de Turisme ha assenyalat que "les bones previsions climatològiques contribueixen a l'arribada de turistes per a conéixer les nostres festes i per a donar inici a les seues vacacions d'estiu". Francesc Colomer ha ressaltat que durant estes dates "són molts els turistes que s'animen a viure les festes en la ciutat d'Alacant, al mateix temps que mostren interés per conéixer altres destinacions de la Comunitat, aprofitant que les dates coincideixen amb l'inici de la temporada estival".

Ha agregat que "l'increment en la previsió d'ocupació per als Fogueres 2017 està en la línia de l'augment d'ocupació que s'observa des de principis d'any en la ciutat d'Alacant". En concret, ha explicat que entre gener i abril de 2017 el nombre de pernoctacions realitzades en la ciutat d'Alacant ascendeix a 528.046, un 23,6% més que en el mateix període de 2016. D'estes pernoctacions "el 60,7% han sigut realitzades per estrangers, i la resta per espanyols".

Colomer ha recordat que des de l'Agència Valenciana del Turisme es promocionen les festes de la Comunitat "a través de diferents canals de difusió online, així com en les fires a les quals assistim, amb l'objectiu de donar a conéixer les nostres festes més singulars, com els Fogueres de Sant Joan, i incrementar l'arribada de visitants".

Finalment, el titular de Turisme ha animat tots els visitants a gaudir d'estes festes, al mateix temps que ha recordat que "els Fogueres mostren la singularitat i autenticitat del nostre territori, ja que són l'expressió viva i popular d'un poble on es barreja la tradició, la indumentària, els monuments, la gastronomia i la pirotècnia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento