Quatre persones resulten ferides en un accident entre dos cotxes a Pilar de la Foradada

Quatre persones resulten ferides en un accident entre dos cotxes a Pilar de la Foradada

  • Quatre persones, dos d'elles menors, de quatre i 13 anys, van resultar ferides este dilluns de diversa consideració en un accident registrat entre dos vehicles en el carrer Els Infants de la localitat alacantina del Pilar de la Foradada, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

L'accident es va registrar sobre les 20.00 hores d'este dilluns, segons l'avís rebut pel CICU. Fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i un Suport Vital Bàsic (SVB) per a assistir les quatre persones que van resultar ferides com aconseqüència de la col·lisió.

Una dona de 36 anys va patir traumatisme cranioencefàlic i diverses fractures. Els altres ferits van ser tres homes de quatre, 13 i 61 anys, amb policontusions. Tots ells van ser traslladats a l'hospital de Torrevieja, segons les mateixes fonts.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3069296/0/quatre-persones-resulten-ferides-accident-entre-dos-cotxes-pilar-foradada/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios