Comunitat Valenciana

La jutgessa deixa en llibertat i retira el passaport a la detinguda per atropellar un ciclista a Bigastro

  • El Jutjat d'Instrucció 3 de Torrevieja (Alacant), en funcions de guàrdia, ha acordat la llibertat de la conductora finlandesa de 41 anys detinguda este diumenge per atropellar a Bigastro un ciclista que es troba ferit molt greu, i com a mesura cautelar se li ha retirat el passaport.

La magistrada li imputa dos delictes contra la seguretat vial (un per conduir baix els efectes de l'alcohol i un altre per circular sense carnet), un delicte d'omissió del deure socórrec i un delicte de lesions.

A més de la retirada del passaport, se li ha imposat l'obligació de comparéixer cada 15 dies en el jutjat, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El ciclista seguix ingressat en la UCI de l'Hospital d'Oriola amb pronòstic reservat i pendent de valoració perquè presenta un fort traumatisme cranioencefàlic i els facultatius valoraran la necessitat de traslladar-lo a un altre centre de referència, segons han assenyalat a Europa Press fonts sanitàries.

La detenció es va produir este diumenge a la vesprada, hores després de l'atropellament d'un home de 30 anys i nacionalitat marroquina. La dona, que presumptament es trobava embriaga, va ser localitzada encara baix la influència de l'alcohol.

Pel que sembla, abans de l'atropellament ja havia protagonitzat un altre accident "d'escassa consideració" però es va donar a la fuga. Després de ser localitzada va negar en un primer moment els fets i el lloc on es trobava el vehicle. La prova d'alcoholèmia practicada va ser positiva, amb un resultat de 0,34 en una primera anàlisi i 0,33 en la segona, i amb resultat negatiu en drogues.

El vehicle amb el qual es va cometre va ser localitzat sobre les 19.30 hores en un camp de tarongers, en la localitat de Guardamar del Segura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento