Versión impresa

Ximo Puig i Rafa García presenten este dilluns les seues candidatures per a dirigir el PSPV

  • El secretari general dels socialistes valencians i 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, presenta este dilluns a les 12.30 hores la seua candidatura per a revalidar la secretaria general del PSPV, en un acte que se celebrarà en el Jardí Botànic de València.

A la vesprada, a les 17.00 hores ho farà l'alcalde de Burjassot (València), Rafa García, en la seu del PSPV-PSOE, en el carrer Blanqueries de València.

García va expressar este diumenge la seua intenció de dirigir el PSPV-PSOE perquè "l'ona d'il·lusió de la militància i la gent" a nivell nacional "tinga la seua translació a la Comunitat Valenciana" i va ratificar que esta setmana faria efectiva la seua candidatura per a disputar la secretària general del PSPV a Puig, davant el Congrés que celebraran els socialistes valencians a la fi de juliol. Finalment serà este mateix dilluns, hores després que ho faça el 'president'.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3068230/0/ximo-puig-rafa-garcia-presenten-este-dilluns-les-seues-candidatures-per-dirigir-pspv/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR