Comunitat Valenciana

Bonig insisteix que la gestora és "temporal" i advoca per no "parlar dels problemes interns"

  • Bonig ha afirmat que no veu "cap discrepància" i ha explicat que la gestora és un òrgan de govern "provisional i temporal".
  • Mari Carmen Contelles ha assenyalat que Rubén Moreno, el diputat nacional proposat per a presidir-la, és una persona "exemplar".
  • Una vegada establisca el calendari, es podrà presentar al congrés qui ho desitge i Contelles ha avançat que, "per descomptat", ho farà.
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu
Europa Press
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat que la gestora que dirigirà el partit en la província de València serà "temporal" i que quan la situació es "tranquil·litze" i es "desbloquege" es convocarà el congrés provincial "sense cap problema".

Així s'ha pronunciat Bonig a Alacant després de la roda de premsa oferida per a fer balanç dels dos anys de legislatura del Consell sobre la creació de la gestora, acordada per Gènova i la direcció regional i para la presidència de la qual s'ha proposat el diputat nacional Rubén Moreno. Segons ha dit, l'important en este moment és constituir-la, previsiblement el dilluns, i que es pose a treballar.

Respecte a la seua valoració i les discrepàncies entre els candidats, Bonig ha afirmat que no veu "cap discrepància" i ha explicat que la gestora és un òrgan de govern "provisional i temporal" que s'ha acordat davant la impossibilitat de poder celebrar el congrés provincial, bloquejat des del mes d'abril, per la qual cosa s'ha arribat a este acord, que és "el més beneficiós". En tot cas, ha destacat que ara el que els importa és "treballar pels alacantins, valencians i castellonencs" i no "parlar dels problemes interns".

Bonig no ha precisat la durada d'esta gestora, encara que ha insistit en el seu caràcter temporal, i ha destacat que el que han de fer és "que cadascun se centre en el que ha de fer". Sobre si la normalització de la situació depén de la renúncia d'algun dels precandidats Bonig ha indicat que no entren en açò i "la gent és molt lliure de presentar-se o no".

Ajudar a la gestora "en el que siga necessari"

En declaracions als mitjans, la portaveu del PP en la Diputació de València i aspirant a liderar el PP provincial, Mari Carmen Contelles, ha assenyalat que "respecta" la decisió presa per Gènova i la direcció del PPCV per a restablir la calma en el PPVAL i ha assenyalat que Rubén Moreno, el diputat nacional proposat per a presidir-la, és una persona "exemplar" i ja s'ha posat en contacte amb ell per a felicitar-li i posar-se "a la seua disposició, per a ajudar-ho en el que siga necessari".

Contelles ha subratllat que la gestora és "temporal, té un termini curt" però el temps fins al congrés "serà el que haja de ser" i l'important és que finalment els afiliats voten perquè "a la gent li és igual com es cride el president provincial" i el que vol és que es faça oposició i es treballe per a recuperar les institucions en 2019.

"És un pas més, anem a viure-ho dia a dia", ha dit la 'popular', que ha instat a "deixar caminar la gestora" ". Una vegada establisca el seu calendari, es podrà presentar al congrés qui ho desitge i ella, ha avançat que, "per descomptat", ho farà. Ha advocat per "donar-li normalitat a la situació" i per ser "lleials al partit" perquè estan tots ací per a aportar el seu "granit d'arena". Contelles ha dit que seguirà treballant des de la feina de casa com a diputada provincial i ha incidit que el més important és el 2019 com a any electoral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento