Comunitat Valenciana

La campanya 'Llegir en valencià' oferix enguany 11 llibres de diversos autors entorn de contes populars

  • La XII edició de la campanya 'Llegir en valencià, els nostres contalles' oferix enguany 11 llibres que submergiran als lectors en històries que, al voltant d'un conte popular valencià, han imaginat i escrit autors com Carles Cano, Joanjo García o Esperança Camps, entre uns altres.
La Diputació de València renova la seua aposta per la campanya Llegir en valenci
La Diputació de València renova la seua aposta per la campanya Llegir en valenci
DIPUTACIÓN DE VALENCIA
La Diputació de València renova la seua aposta per la campanya Llegir en valenci

La Diputació de València ha renovat així la seua aposta per esta iniciativa que tracta de contribuir a la difusió de la llengua i cultura valencianes, a més d'"aconseguir que les nostres tradicions perduren en el temps", segons ha informat la corporació en un comunicat.

Per a enguany, 'Llegir en valencià' oferix "textos de gran qualitat literària", escrits per a l'ocasió per autors destacats del panorama literari actual valencià com Carles Cano, Francesc Gisbert, Fina Girbés, Pepa Guardiola, Josep Franco, Vicent Borràs, Raquel Ricart, Isabel Ferrer Canet, Joanjo Garcia, Vicent Usó i Esperança Camps.

Cada narració anirà dedicada a un conte popular concret: 'L'home del sac', 'El Gegant del romaní', 'Marieta, ja estic ací', 'Les dones d'aigua', 'Els bandolers', 'Els albats', 'Els donyets', 'La Quarantamaula', 'El geperut de Corbera', 'El misteri del palau' i 'Peret i Marieta'.

Els 11 llibres són breus i amb lletra fàcil de llegir, seleccionats per a agradar tant a lectors poc habituats com aquells amb més experiència. A més, en cada títol hi ha informació d'altres obres d'autors valencians per a fomentar la literatura de la regió.

GLOSSARI I CURIOSITATS

Els llibres incorporen també un glossari amb les paraules més significatives de la narració i també curiositats relacionades amb la història. Per a tots els que completen la col·lecció de llibres, hi haurà un disc exclusiu amb quatre relats en format audiolibro.

La campanya d'enguany, igual que les últimes edicions, també es complementa amb l'espai web creat exclusivament per a la campanya www.llegirenvalencia.org, així com falques de ràdio, articles sobre lectura i animació lectora, entrevistes i un concurs setmanal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento