Comunitat Valenciana

Joves postgraduats realitzaran pràctiques en Microsoft gràcies a un conveni amb Diputació de València

  • Els joves valencians podran realitzar durant cinc mesos les seues pràctiques en diversos departaments de Microsoft en les seues seus a Portugal, Dinamarca i Irlanda gràcies al conveni subscrit entre l'empresa informàtica i l'àrea de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València, segons ha informat la institució provincial en un comunicat.

Sobre este tema, el diputat provincial Bartolomé Nofuentes ha explicat que es tracta d'una oportunitat única per a la nostra joventut, que va a poder aprendre i desenvolupar les seues capacitats en un entorn de primer nivell com és Microsoft, al costat de professionals altament qualificats".

En eixe sentit, ha assenyalat que cal "estar molt orgullosos que empreses de semblant envergadura confien i aposten pel nostre programa de Gestió del Talent i s'estiguen involucrant en ell. És un dels millors indicis que estem anant en el bon camí".

Nofuentes ha recordat que el programa seguix ampliant-se i estenent-se, i s'han iniciat ja "converses amb Universitats i empreses de Xinesa, els Estats Units i Llatinoamèrica, eixint del marc europeu".

El programa d'Eurobecas va començar en el curs 2017 i ja compta amb més de trenta destinacions entre empreses, universitats, organitzacions i institucions públiques. Entre elles, es poden destacar els Ajuntaments de Roma o Tolouse, universitats de Finlàndia i Àustria, o institucions com Climate-KIC o Finnova.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento