Comunitat Valenciana

El jutjat obri diligències després de la denúncia de Fiscalia a César Sánchez per coaccions en la campanya municipal

  • El jutjat d'Instrucció número 2 de Dénia (Alacant) ha obert diligències després de la denúncia de la Fiscalia contra l'alcalde de Calp i president de la Diputació provincial, César Sánchez, per coaccions i malversació de cabals públics per suposadament obligar una treballadora interina del consistori a treballar en la seua campanya en les eleccions de 2015.
César Sánchez este dilluns a preguntes dels mig
César Sánchez este dilluns a preguntes dels mig
EUROPA PRESS
César Sánchez este dilluns a preguntes dels mig

Segons ha informat este dimecres el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el jutjat ha rebut la denúncia, ha obert diligències i ha requerit al consistori perquè detalle les funcions que tenia la treballadora denunciant i les que exercia el gabinet de premsa de l'Ajuntament en la campanya electoral.

En la denúncia, Fiscalia de Dénia sol·licitava la declaració de la denunciant i del denunciat com a investigat, si bé el jutjat, que no fa qualificació dels fets sinó que la realitza el fiscal en la seua denúncia, no ha acordat cap compareixença.

La denúncia va partir d'una treballadora interina del Gabinet de Premsa de l'Ajuntament que va posar en coneixement en el mes de març que es va veure obligada a treballar per a la campanya electoral de la candidatura de Sánchez com a cap de llista del PP en les municipals de 2015. Segons la seua versió, la treballadora va acceptar les tasques per por de perdre l'ocupació i recolzava la seua denúncia amb correus electrònics, testimonis, el seu propi testimoniatge i documentació.

Fiscalia va elevar a mitjans de maig la denúncia contra César Sánchez al jutjat pels delictes de coaccions i malversació de cabals públics.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento