Comunitat Valenciana

Una empresa valenciana fabricarà un nou 'bombo antirobatori' amb localitzador per a Manolo

  • El taller valencià de luthiers NP Drums està fabricant un bombo que incorporarà un sistema per a localitzar l'instrument allà on estiga.
  • "La seua fabricació, el seu disseny i les seues característiques són exclusives per a emetre un so peculiar i únic en els partits de futbol", indiquen des de l'empresa.
  • El bombo de Manolo, que s'havia perdut, ha aparegut prop de la Caserna General de l'Armada a Madrid i segons la Policia Nacional ja està rumb a València.
Manolo el del Bombo en una imatge d'arxiu
Manolo el del Bombo en una imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Manolo el del Bombo en una imatge d'arxiu

L'empresa de la qual ixen els bombos que sonen en cada partit que juga la Selecció Espanyola de Futbol, el taller valencià de luthiers NP Drums, està fabricant un nou "bombo antirobatori" per a Manolo, l'emblemàtic animador de l'equip espanyol. Així, els artesans de percussió s'han posat a la feina, després que este dimecres desapareguera l'instrument, en la vespra de la trobada que els de Lopetegui van disputar a Múrcia davant Colòmbia.

D'esta manera, assenyalen els responsables de la iniciativa en un comunicat, el "seguidor més fidel que ha tingut mai la selecció espanyola de futbol" podrà seguir animant la Roja i ho farà amb un nou bombo amb un nou sistema localitzador antirobatori.

El gerent de la mercantil, José González, assegura que "el bombo robat a Manolo -que regenta un popular bar enfront del camp del València CF- no pot tindre cap ús comercial, ja que la seua fabricació, el seu disseny i les seues característiques són exclusives per a emetre un so peculiar i únic en els partits de futbol". En la seua elaboració, s'utilitzen fustes nobles i pegats personalitzats per a aconseguir el citat so i lleugeresa, agrega.

L'empresa valenciana porta més de 20 anys fabricant bombos per a Manolo el del Bombo i, en estos moments, l'equip de disseny i luthiers estan estudiant com i on col·locar un dispositiu que farà de localitzador en cas de desaparició. Un membre de l'Armada ha trobat a primera hora d'este dijous el bombo del conegut seguidor de la selecció. Ha aparegut en les proximitats de la Caserna General de l'Armada a Madrid, que es troba en una ubicació molt cèntrica de la capital. El membre de l'Armada que l'ha trobat l'ha entregat a la Policia Nacional. La Policia Nacional ha penjat un tuit en el qual recalca que "el bombo de Manolo ja està rumb a València".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento