Comunitat Valenciana

Marí incidix que no abandonarà Cs i agrega: "Pense tantes coses del partit que si les diguera estaria en Alcalá Meco"

  • L'exportaveu de Ciutadans (Cs) en les Corts Valencianes, Alexis Marí, ha reiterat este dimecres la seua negativa a abandonar el partit i els seus càrrecs dins de la formació, tal com li havia demanat la portaveu de Cs a l'àmbit nacional, Inés Arrimadas. "Va a ser que no", ha incidit el diputat autonòmic, qui ha agregat que pensa "tantes coses dins del partit que si les diguera totes estaria segurament en Alcalá Meco".
Alexis Marí en imatge d'arxiu
Alexis Marí en imatge d'arxiu
CS
Alexis Marí en imatge d'arxiu

Marí s'ha manifestat en estos termes en declaracions als mitjans en els passadissos del parlament valencià, on ha sigut preguntat per les declaracions d'Arrimadas i de l'actual portaveu de Cs en les Corts, Mari Carmen Sánchez, qui el dimarts va apuntar que "quan tot es convertix en discrepància el lògic per coherència és abandonar".

El secretari general de Cs, José Manuel Villegas, també deia este dimarts que la direcció del partit no pretén "ensenyar la porta d'eixida a ningú", però considerava que els qui no vullguen defendre el projecte de la formació taronja han de "retirar-se" i renunciar a més als seus càrrecs públics.

"Ací cadascun pensa el que vol", ha subratllat el parlamentari, qui ha assegurat que la direcció del partit no s'ha posat en contacte amb ell i que estes qüestions les ha conegut pels mitjans de comunicació. "És curiós que la companya Inés Arrimadas faça una invitació tan explícita -a abandonar la formació- quan perd el 40% d'afiliats en tan poc de temps; ningú es posa a fer eixa reflexió", ha qüestionat.

Inquirit per si creu que finalment l'expulsaran del partit ha respost: "Açò és com en partits de futbol, quan un va de vegades com Piqué al turmell, ha de pensar que l'àrbitre alguna vegada li trau targeta groga i unes altres la roja, espere no siga la roja", ha manifestat.

Marí ha criticat a més que Cs faça ara "el que imputàvem als nacionalistes: si no t'agrada te'n vas. Doncs va a ser que no", ha asseverat el diputat, qui ha afirmat que la seua intenció no és "estar donant colzades ni fer la traveta a ningú constantment, però pareix que s'ha convertit en l'esport dins del partit".

S'ha referit a més a l'eixida voluntària d'alguns portaveus de la formació en la Diputació de València i en la Diputació i Ajuntament d'Alacant, així com a la situació en la qual es troba l'eurodiputada Carolina Punset que "ja saben quina és". En este sentit, ha ironitzat sobre si a la Comunitat Valenciana "servim l'aigua malament o té mal sabor i això ens afecta el cervell, no ho sé, però algú ha de parar-se a fer una seriosa reflexió en lloc de convidar a la gent a eixir del projecte", ha destacat.

"Si fora Villegas o Arrimadas, em posaria en la posició contrària, davant de qui té queixes, asseure'ns i veure què passa, d'això ningú s'ha preocupat", ha lamentat el diputat, qui ha advocat per "respectar" qui pensa de forma diferent dins de Cs. "El compromís va ser el 25 de maig amb un programa electoral, vam dir que era el contracte amb els ciutadans, qui vullga allunyar-se d'això haurà d'explicar-ho", ha afegit.

Preguntat per les informacions que apunten a la seua hipotètica entrada en altres partits, ha negat la major. "És incert, demà eixirà amb Esquerra Republicana de Catalunya, amb tal d'adscriure-li a un en un lloc", ha apuntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento