Comunitat Valenciana

Detinguts tres joves acusats de deixar en coma un altre durant 13 dies després d'una discussió

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València tres joves de 20 i 22 anys acusats de deixar en coma un altre durant 13 dies després d'una discussió a l'eixida d'una discoteca, segons ha informat Prefectura en un comunicat.

Els arrestats, d'origen equatorià, estan acusats d'un delicte de lesions. La víctima, de 19 anys i origen hondureny, va quedar inconscient i va estar hospitalitzada 26 dies, la mitat d'ells en coma.

Els fets van ocórrer el matí del 5 de febrer, a l'eixida d'una discoteca del districte de Patraix, quan un jove al costat d'uns amics va tindre una discussió amb altres joves. La baralla va pujar de to i van acabar colpejant amb patades i punyades la víctima, que va quedar en el sòl inconscient.

Els agressors van fugir del lloc i, quan van acudir els agents, van veure la víctima i van sol·licitar assistència sanitària. El jove va ser traslladat a un hospital de València en el qual va romandre hospitalitzat 26 dies, 13 d'ells en estat de coma.

Els policies van localitzar posteriorment els sospitosos i, després de les indagacions pertinents, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de lesions. Els arrestats, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento