Comunitat Valenciana

Puig sobre el Corredor: "Tot el que siga dotar d'infraestructures de qualitat el Mediterrani beneficia Espanya"

  • El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, ha reiterat este dimecres, en parlar del Corredor Mediterrani, que "tot" el que es faça "per a dotar d'infraestructures de qualitat el Mediterrani beneficia el conjunt d'Espanya". Així, ha considerat que este traçat "convé no solament a les comunitats autònomes que estan directament afectades" per ell "sinó que convé a tota Espanya".
Ximo Puig en una imatge recent
Ximo Puig en una imatge recent
Europa Press
Ximo Puig en una imatge recent

El també secretari general del PSPV s'ha pronunciat d'esta manera després de visitar les obres de renovació de les infraestructures del barri valencià del Cabanyal, preguntat per la trobada de coordinació sobre el Corredor Mediterrani que esta vesprada tindrà lloc a València amb les comunitats autònomes i autoritats portuàries i en presència del Coordinador Europeu del Corredor Mediterrani, Laurens J.Brinkhorst.

Puig ha assenyalat respecte a esta trobada, que es desenvolupa dimecres i dijous, que tant "hui i demà" són dies "àmpliament decisius". "Vé el responsable del Corredor a Europa i això situa València en el centre del Corredor Mediterrani com a solució a una infraestructura que convé no solament a les comunitats autònomes que estan directament afectades sinó que convé a tota Espanya", ha dit.

El responsable autonòmic ha comentat que este dimarts va coincidir en un acte a Madrid amb el ministre de Foment, Iñigo de la Serna, i que este li va preguntar quants dies de la setmana no parlava del Corredor Mediterrani. "Algunes altres coses fem però el Corredor Mediterrani és molt important", ha apuntat Ximo Puig.

Referent a açò, el cap del Consell ha assenyalat que "totes les dades econòmiques que tenim últimament són molt positius respecte a l'exportació" i també "respecte al turisme, que en el primer trimestre -de l'any- ha crescut un 18% a la Comunitat Valenciana i un 11% a Espanya".

DESEMBOSSAR DEFINITIVAMENT

"Això significa que pel Mediterrani passa una gran quantitat de la nostra exportació, més del 50%, i una gran quantitat també dels nostres visitants. Per tant, tot el que fem per a dotar d'infraestructures de qualitat al Mediterrani beneficia el conjunt d'Espanya", ha plantejat.

Ximo Puig ha manifestat que "això és el que s'ha d'entendre" i ha apuntat, "des d'eixa perspectiva", que "estem estos dies en un moment fonamental perquè, d'una vegada per sempre, es desembosse definitivament el Corredor Mediterrani".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento