Comunitat Valenciana

L'accident en CV-415 a Monserrat es va produir en col·lisionar un tráiler amb el camió afectat

  • L'accident registrat dilluns passat en la CV-415 a l'altura del municipi valencià de Monserrat es va produir en col·lisionar per abast un tráiler -un camió rígid amb una massa màxima autoritzada de 20 t- contra el vehicle afectat, un camió xicotet de 3.500 quilos, el conductor dels qual va resultar ferit, segons ha pogut saber Europa Press.

Com a conseqüència del sinistre, que es va produir en col·lisionar per darrere el tráiler contra l'altre vehicle que es disposava a fer un gir a l'esquerra en un punt autoritzat, el camió de menor grandària es va eixir de la via pel marge dret i va bolcar, quedant el conductor atrapat en l'interior.

El conductor que conduïa el camió rígid va donar negatiu a les proves d'alcohol i drogues que se li van practicar.

Efectius del Consorci Provincial de València van haver de rescatar el conductor del camió afectat, únic ocupant del vehicle, que va quedar atrapat i va ser evacuat a un centre hospitalari per una unitat del SAMU. En les tasques de rescat van actuar una Bomba Urbana Pesada (BUP) del parc de Silla, una altra BUP de Torrent i el sergent de Torrent, segons el Consorci.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento