Comunitat Valenciana

El youtuber que va cridar "cara anxova" a un repartidor no es disculpa i este li reclamarà la mitat dels beneficis

  • El repartidor que va propinar una bufetada al youtuber 'MrGranbomba' per haver-li cridat "cara anxova", durant una de les seues bromes de càmera oculta, presentarà una querella per a reclamar-li la mitat dels guanys econòmics obtinguts amb els vídeos després que no hagen arribat a un acord en l'acte de conciliació celebrat este dimarts.
MrGranBomba a la seua arribada als jutjats en el moment del juí
MrGranBomba a la seua arribada als jutjats en el moment del juí
Europa Press
MrGranBomba a la seua arribada als jutjats en el moment del juí

Així ho ha informat l'advocat del repartit, Carlos Frigola, qui ha indicat que esta cita judicial s'ha tancat "sense avinença". Frigola, en declaracions als mitjans, ha assenyalat que el youtuber no ha acudit al jutjat de primera instància número 2 d'Alacant, sinó que ha estat representat pel procurador.

En esta diligència, prèvia a la presentació de la querella, demanaven que 'MrGranbomba' reconeguera que havia vulnerat el dret a l'honor, la privacitat i la imatge del repartidor així com les calúmnies i injúries pronunciades contra ell, a més de sol·licitar una reclamació econòmica del benefici obtingut a la seua costa i sense el seu consentiment, com va apuntar Frigola.

Esta reclamació econòmica ascendiria a la mitat del benefici obtingut, encara que no ho ha pogut xifrar, ja que després de la repercussió mediàtica del video difós, el youtuber va vendre el seu canal en Internet per un import que no ha desvetlat al·legant un contracte de confidencialitat. Unes peticions a les quals s'ha negat la part del youtuber que, com ha explicat l'advocat, "s'oposen a la indemnització, a retractar-se i demanar disculpes".

Malgrat esta negativa i a la postura contrària a arribar a un acord, Frigola ha insistit que seguirà negociant i ha afirmat que no els agradaria arribar a presentar la querella i si ho fan és per a intentar "arribar a un a acord" i evitar que el seu client es veja immers "en un procediment judicial".

En este sentit, ha insistit que el repartidor vol "resoldre açò com més prompte millor". No obstant açò, ha postil·lat que si no arriben a un acord "reclamaran fins al final" perquè el seu client "s'ha vist perjudicat en la seua vida personal".

PENDENTS DEL RECURS

El jutjat d'Instrucció número 8 d'Alacant va condemnar el març passat a pagar una multa de 30 euros el repartidor per haver bufetejat el youtuber durant la broma de càmera oculta i li va eximir de pagar una indemnització al denunciant.

Una sentència contra la qual 'MrGranbomba' va recórrer, per la qual cosa estan pendents de la resolució de l'Audiència Provincial, com ha declarat el lletrat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento