Comunitat Valenciana

Bibiana Fernández, Manuel Bandera, Alaska i Mario Vaquerizo arriben a l'Olympia

  • "El amor sigue en el aire" ja ha passat amb èxit per les taules dels teatres de Madrid, Barcelona i Bilbao.
  • Els actors realitzen "un viatge musical pels diferents estadis de les relacions de parella contats amb molt d'humor".
  • Escrita i dirigida pel cineasta Félix Sabroso, inclou temes de Rocío Jurado, Raphael, Mari Trini, Alejandro Sanz, Salomé, Los Ronaldos o Radio Futura.
El repartiment de 'L'amor seguix en l'aire'
El repartiment de 'L'amor seguix en l'aire'
EUSKALDUNA
El repartiment de 'L'amor seguix en l'aire'

El Teatre Olympia de València posarà en cartell -els pròxims dies 2, 3 i 4 de juny- l'espectacle 'El amor sigue en el aire', la comèdia musical protagonitzada per Bibiana Fernández i Manuel Bandera als quals s'uneixen en el seu debut teatral Mario Vaquerizo i Alaska.

En quatre úniques funcions, el públic valencià podrà realitzar "un viatge musical pels diferents estadis de les relacions de parella contats amb molt d'humor", expliquen els responsables de la producció en un comunicat.

Així, des de les primeres vegades a l'estabilitat, l'avorriment, l'engany, les mentides, l'oblit o la reconciliació, representats en divertides escenes i amanides amb cançons populars que il·lustren totes les etapes de l'amor i es converteixen en part de la trama.

'El amor sigue en el aire' arriba a la capital del Túria després de collir un "rotund èxit de públic" a Madrid, Barcelona i Bilbao. L'obra és la continuació d''El amor está en el aire', que interpretaven únicament Bibiana Fernández i Manuel Bandera, i incorpora dos nous personatges als quals donen vida Mario Vaquerizo i Alaska.

Cançons "de tota la vida"

Els quatre protagonistes ixen a escena amb un grup de músics que els acompanyen en directe en tots els temes que interpreten; cançons de tota la vida que donen forma a la història, identificant cada sketch representat, i funcionen com a fil conductor.

Es tracta d'un repertori "perfectament reconeixible" per a l'espectador que arreplega diversos gèneres musicals, amb temes de Rocío Jurado, Raphael, Mari Trini, Alejandro Sanz, Salomé, Los Ronaldos o Radio Futura, entre d'altres.

Escrita i dirigida per Félix Sabroso, cineasta i guionista amb un ampli recorregut en cinema, teatre i televisió amb títols com 'Perdona bonita, però Lucas me quería a mí', 'Los años desnudos', 'La isla interior' o 'Quítate tú pa ponerme yo'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento