Comunitat Valenciana

Malú porta el seu 'Caos' a Gandia el 14 d'agost en una de les tres parades del seu tour estiuenc per Espanya

  • La cantant Malú s'incorpora al cicle de concerts Escena Gandia i presentarà el dilluns 14 d'agost en la localitat valenciana les cançons del seu últim treball 'Caos', dins de la gira que l'ha portat per les principals ciutats espanyoles. El recital de Gandia és un dels tres únics concerts que Malú realitzarà este estiu a Espanya.
La cantant actuarà dies després de Manuel Carrasco i Vanesa Martín
La cantant actuarà dies després de Manuel Carrasco i Vanesa Martín
ESCENA GANDIA
La cantant actuarà dies després de Manuel Carrasco i Vanesa Martín

Amb esta nova incorporació als concerts ja anunciats de Manuel Carrasco per al 5 agost, India Martínez al costat de Vanesa Martín el 9 d'agost, Escena Gandia pren forma com "un dels esdeveniments més importants per a este estiu a Espanya", en oferir una variada oferta de concerts en el port de Gandia, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Les entrades estaran disponibles a partir del pròxim dijous 1 de juny a les 12.00 hores i es podran adquirir en les oficines de Correus i online a través del web de www.escenagandia.com.

Tots els concerts començaran les 23.00 hores encara que es podrà accedir al recinte dos hores abans, a partir de les 21.00 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento