Comunitat Valenciana

Oltra descarta tornar al 'model PP' o termini extraordinari d'admissió després de la suspensió cautelar del pluringüisme

  • La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha descartat este divendres que se'n vaja a convocar un termini extraordinari d'admissió en els centres escolars després de la suspensió cautelar del decret de plurilingüisme, perquè "tot seguix baix absoluta normalitat" en els processos de matriculació, al mateix temps que ha rebutjat tornar a "l'anterior model del PP".
Mónica Oltra en la roda de premsa posterior al ple
Mónica Oltra en la roda de premsa posterior al ple
EUROPA PRESS
Mónica Oltra en la roda de premsa posterior al ple

Oltra s'ha manifestat en estos termes durant la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per la decisió del TSJCV de suspendre de forma cautelar el decret de plurilingüisme i sobre les seues conseqüències. "Les cautelaríssimes del TSJCV no afecten el procés d'admissió", ha asseverat la portaveu del Govern valencià, qui ha agregat que, per tant, no té "cap incidència" sobre els processos de matriculació en els centres.

La vicepresidenta ha descartat a més que, en cas de mantindre's esta suspensió cautelar, el Consell tornara "a l'anterior model del PP". "No hi ha pla B perquè encara que es manté la suspensió cautelar, s'aplicarà el projecte lingüístic del centre, i en aplicar-se, que és el mateix que s'aplicaria en cas del decret, no hi ha variació; no es torna al model del PP", ha subratllat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento