Comunitat Valenciana

Detingudes 9 persones, entre elles tres menors, en desarticular un punt negre de venda de droga a Alacant

  • La Policia Nacional ha desarticulat a Alacant un punt negre de venda de droga al detall en la zona nord i ha detingut nou persones -set homes i dos dones, tots de nacionalitat espanyola-, tres d'ells menors d'edat i la resta d'entre 18 i 36 anys, per suposadament traficar amb drogues.
Droga confiscada en el xalet de la Zona Nord
Droga confiscada en el xalet de la Zona Nord
CNP
Droga confiscada en el xalet de la Zona Nord

A més, segons la Comissaria provincial, en l'escorcoll els agents han trobat de 200 plantes de marihuana, una pistola detonadora amb 36 cartutxos i dos pistoles de gas.

La investigació es va iniciar en detectar un xalet abandonat en la zona nord, que es podria estar dedicant al cultiu i distribució il·lícita de substàncies estupefaccions. Per açò, es va establir un dispositiu a corroborar la informació i identificar tots els integrants de l'organització.

Així, i malgrat la dificultat afegida per les "altes mesures" de seguretat que adoptaven els detinguts, els agents van comprovar que en el xalet conreaven marihuana per a subministrar-la posteriorment en un altre barri de la ciutat, on acudien diàriament toxicòmans per a assortir-se de droga.

En la investigació, els agents van identificar, van localitzar i van detindre el passat 16 de maig els nou integrants de l'organització i van realitzar un escorcoll en l'habitatge on conreaven la marihuana.

En l'escorcoll, els agents van desmantellar una plantació indoor de marihuana en els soterranis del xalet dotats de tots els elements necessaris per al seu cultiu, i en la qual els agents van intervindre 200 plantes de 150 centímetres d'altura amb un pes aproximat de 50 quilograms. De la mateixa manera, es van interveindre una pistola detonadora amb 36 cartutxos i dos pistoles de gas comprimit.

LOCAL D'OCI

A més, el passat dia 19, van detindre una altra persona de 44 anys i nacionalitat espanyola, per un delicte de tràfic de drogues.

En esta ocasió, els agents van observar in situ una passada de droga del propietari d'un local d'oci nocturn, situat en el centre de la ciutat, un client, per la qual cosa els agents van realitzar un escorcoll en el local, i van intervindre 15 grams d'haixix, 6 grams de cocaïna i mig gram de 'speed', per la qual cosa va ser detingut per un delicte contra la salut pública.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento