Comunitat Valenciana

El TSJCV aprova la liquidació de condemna de l'excap de gabinet de Blasco, condemnat a dos anys en el cas Cooperació

  • La Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha aprovat la liquidació de condemna de Francesc Xavier Llopis, qui va ser cap de gabinet de l'exconseller de Solidaritat, Rafael Blasco, i que va ser condemnat a dos anys de presó per la primera peça del case Cooperació. Llopis acabarà de complir condemna el 24 de juny.

Llopis va ser condemnat a dos anys de presó per falsedat en documental en este cas, que va jutjar irregularitats en la concessió d'ajudes per part de l'extinta Conselleria de Solidaritat a la Fundació Cyes per a projectes a Nicaragua.

L'excap de gabinet de Blasco es troba complint condemna en la presó de Picassent, centre penitenciari que ha remès a la sala la proposta d'eixida del pres i fi de la condemna per al 24 de juny. El fiscal ha mostrat la seua conformitat amb la proposició.

La sala, de conformitat amb la Llei General Penitenciària, en atenció a la liquidació de condemna i els beneficis penitenciaris atorgats a favor del pres, ha aprovat el llicenciament definitiu de la condemna, amb efectes del 24 de juny.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento