València obri la convocatòria per a sol·licitar el xec escolar per al curs 2017-2018

València obri la convocatòria per a sol·licitar el xec escolar per al curs 2017-2018

València obri la convocatòria per a sol·licitar el xec escolar per al curs 2017-2018
València obri la convocatòria per a sol·licitar el xec escolar per al curs 2017-2018 (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • El període per a demanar estes ajudes, dirigides a xiquets d’entre 0 i 6 anys, estarà obert fins al pròxim 7 de juny.
  • L’Ajuntament de València intenta contribuir així compensar les desigualtats en esta etapa escolar.
  • La dotació pressupostària destinada a esta convocatòria  és  de 3.020.000 €.

Des d’este divendres 19 de maig i fins el pròxim 7 de juny els veïns de València poden sol·licitar les ajudes a l’escolarització infantil, d’edats compreses entre els 0 i els 6 anys. La convocatòria del xec escolar es va publicar este dijous en el BOP i les sol·licituts ja estan disponibles en la pàgina web de l’Ajuntment de València, en les Juntes de Districte i en els registres muncipals. També es pot consultar en l’adreça electrònica les bases de la convocatòria i la documentació que cal adjuntar.

Xec Escolar és un sistema d'ajudes econòmiques a l'escolarització infantil destinades a sufragar les despeses d'ensenyança dels menors empadronats en el municipi de València que reunisquen les condicions que les bases reguladores. Este sistema intenta contribuir així a la importància decisiva d’esta etapa escolar en la compensació de desigualtats en educació.

Per al curs escolar 2017-2018 l'import màxim mensual del xec escolar serà de 90 € i per un període màxim de 10 mensualitat I exclusivament en concepte d'ensenyança. No es subvencionarà les despeses derivades d'activitats extraescolars, menjador, horaris especials, llibres, material escolar o matrícules.

Tampoc es poden acollir a estes ajudes els menors escolaritzats en centres públics o amb concert educatiu ple, pel fet que en estos casos ja està garantida la gratuïtat de l’ensenyament. La dotació pressupostària destinada a esta convocatòria  és  de 3.020.000 €. L’ any passat la partida es va incrementar en un milió d’euros i enguany es manté.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3042244/0/valencia-obri-convocatoria-sollicitar-xec-escolar-curs-2017-2018/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios