Bonig, després de la crida d'atenció de Gènova: "Hi ha sintonia total i absoluta"

Bonig, després de la crida d'atenció de Gènova: "Hi ha sintonia total i absoluta"

Bonig, després de la crida d'atenció de Gènova: "Hi ha sintonia total i absoluta"
Bonig, després de la crida d'atenció de Gènova: "Hi ha sintonia total i absoluta" (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat este divendres que la sintonia amb la direcció nacional del partit és "total i absoluta" i ha remarcat que 'Gènova' és "perfectament sabedora" del perquè el PP va votar en contra dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) en una moció en la Diputació de València.

Així ho ha indica Bonig als mitjans de comunicació, després de participar en un esmorzar informatiu de l'eurodiputat valencià del PP Esteban González Pons, en ser preguntada per la crida d'atenció que li va fer 'Gènova' per a evitar que en el futur es repetisquen "errors" com el qual es va produir fa dos dies en la Diputació de València, on el PP va votar una moció contra els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) de Mariano Rajoy.

Sobre este tema, la presidenta del PPCV ha remarcat que ja han explicat "per activa i per passiva" el sentit del seu vot i "en quines circumstàncies" i, en este sentit, ha indicat que la direcció nacional del PP és "perfectament sabedora" dels seus arguments i hi ha una "sintonia total i absoluta" amb ells.

"Simplement a ells no els va agradar i nosaltres hem explicat la nostra postura i seguim treballant perquè els PGE de 2018 siguen molt millors", ha puntualitzat Bonig, qui, no obstant açò, ha destacat la visita a València de fa unes setmanes del Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, qui va adquirir uns compromisos d'execució i terminis "seriosos" amb el Parc Central.

No obstant açò, ha insistit que el PPCV demanarà al Govern central "més finançament i inversions" de cara al futur. "D'això que no càpia el menor dubte", ha resolt.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3041645/0/bonig-despres-crida-datencio-g-nova-hi-ha-sintonia-total-absoluta/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios