González Pons: "No he de ser candidat a l'Alcaldia de València ni intentar-ho"

González Pons: "No he de ser candidat a l'Alcaldia de València ni intentar-ho"

González Pons: "No he de ser candidat a l'Alcaldia de València ni intentar-ho"
González Pons: "No he de ser candidat a l'Alcaldia de València ni intentar-ho" (TWITTER CADENA SER)
Ampliar
  • L'eurodiputat 'popular' valencià Esteban González Pons ha assegurat que no es postularà per a ser candidat del PP a l'Alcaldia de València perquè "costa molt posar una pica en Flandes", en referència a la seua presència a Europa, com per a prescindir d'ella: "No he de ser candidat, ni intentar-ho".

Així ho ha assegurat durant la seua participació en un esmorzar organitzat per la Cadena Ser en ser preguntat sobre si optaria a ser el candidat del partit a València en les pròximes eleccions municipals, un extrem que ha negat perquè "amb el que costa tindre un valencià a Brussel·les", seria "despullar un sant per a vestir un altre".

Malgrat l'enquesta que el situaria com a preferit com a alcaldable, ha assenyalat que "no pot canviar" la seua decisió, i ha ressaltat també que té "molt bons companys" a València per a este lloc.

Ha recalcat que ell, si el partit així ho considera, estarà en la llista europea novament para ajudant els valencians des de Brussel·les, on viu des de fa tres anys, ha recordat.

També ha indicat que ell és "especialista a sonar per a càrrecs que no ocupa" finalment i ha ironitzat assegurant que no va ser president de la Generalitat, ministre i tampoc alcalde: "Alcalde de València ja no vaig a ser a l'inici de la següent legislatura".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3041639/0/gonzalez-pons-no-he-ser-candidat-lalcaldia-val-ncia-ni-intentar-ho/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios