Cels clars i temperatures en descens este divendres a la Comunitat Valenciana

Cels clars i temperatures en descens este divendres a la Comunitat Valenciana

Cels clars i temperatures en descens este divendres a la Comunitat Valenciana
Cels clars i temperatures en descens este divendres a la Comunitat Valenciana (AEMET)
Ampliar
  • La Comunitat Valenciana ha clarejat este divendres amb cels clars, encara que amb alguns núvols d'evolució diürna en l'interior de la província de Castelló, i temperatures en descens, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Concretament, les temperatures mínimes registraran descensos en tota la regió valenciana, especialment en zones de l'interior, mentre que les màximes baixaran en la província d'Alacant i en el litoral i experimentarà pocs canvis en la resta de la Comunitat. Així, el mercuri arribarà als 27 graus a Ontinyent, els 26 a Oriola i a València, mentre a Alacant i Castelló no superarà els 24 graus.

Per la seua banda, el vent en el nord de Castelló fins al migdia serà moderat amb intervals forts que estendran a la vesprada a variable fluix. En la resta de l'autonomia, el vent de l'oest serà fluix amb entrada de brises al matí.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3041350/0/cels-clars-temperatures-descens-este-divendres-comunitat-valenciana/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios