Bonig es reunix amb Méndez de Vigo per a traslladar-li la "indefensió" de famílies pels decrets educatius del Consell

Bonig es reunix amb Méndez de Vigo per a traslladar-li la "indefensió" de famílies pels decrets educatius del Consell

  • La portaveu del PP en les Corts i presidenta del partit a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, s'ha reunit este dijous amb el ministre d'Educació, Iñigo Méndez de Vigo, "per a defendre els interessos dels pares i mares que volen triar lliurement l'educació i la llengua en la qual volen educar als seus fills" davant "el menyspreu" del president de la Generalitat, Ximo Puig, i el conseller d'Educació, Vicent Marzà, a les reivindicacions de les famílies valencianes que ixen al carrer "de forma constant", ha informat el PP en un comunicat.

Bonig, que ha estat acompanyada de les diputades Eva Ortiz i Beatriz Gascó, ha transmès al ministre la preocupació pels decrets educatius sobre plurilingüisme i educació concertada del Consell perquè, al seu juí, vulneren lleis orgàniques i la Constitució Espanyola.

"Eixir-se de la norma no pot ser el modus operandi habitual d'un govern seriós en democràcia, ja que posen en qüestió tot el fonament de l'Estat de dret", ha indicat la 'popular', qui ha entregat al ministre una carta de la Plataforma 27.1 formada per famílies, en la qual li sol·liciten empara i li traslladen la seua "angoixa" i "incertesa" davant la supressió d'unitats de l'ensenyament concertat sobretot en Batxillerat.

La presidenta del PPCV ha considerat "molt greu que a la Comunitat Valenciana un partit radical com Compromís siga qui controle l'educació per quatre raons". En primer lloc, ha enumerat, per "l'adoctrinament en pretendre imposar un únic model de pensament en les aules"; perquè "es dóna un atemptat a la legalitat"; per "perpetrar un atac a les llibertats sense precedents en la història de la Comunitat" i per "actuar a imatge i semblança de Catalunya amb el model lingüístic que proposen, amb la imposició del valencià a famílies i funcionaris i amb la defensa dels Països Catalans".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3041112/0/bonig-es-reunix-amb-mendez-vigo-per-traslladar-li-indefensio-families-pels-decrets-educatius-consell/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios