Comunitat Valenciana

Marco informa de la seua proposta de plantilla a la CVMC i iniciarà contactes amb els sindicats

  • La directora general de la societat de mitjans de comunicació, Empar Marco, ha informat al Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) de la seua proposta de plantilla -que segons ha indicat ronda els 500 treballadors- i iniciarà ara els contactes amb les organitzacions sindicals.
Instal·lacions de RTVV buides després del tancament de l'ens
Instal·lacions de RTVV buides després del tancament de l'ens
EUROPA PRESS
Instal·lacions de RTVV buides després del tancament de l'ens

Així mateix, en la reunió d'este dijous celebrada en el centre de producció de Burjassot el Consell Rector ha aprovat també la contractació dels subministraments i servicis necessaris per a la posada en explotació dels servicis de radiodifusió de la corporació, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Es tracta d'un projecte d'execució per a implementar tot el necessari per a la producció de dos canals de FM. Els quatre estudis previstos se situaran en el centre de producció de Burjassot. El procediment de contractació és obert i subjecte a regulació harmonitzada.

A més, el Consell rector s'ha adherit a la Mesa de Participació de la Cultura Valenciana, actuant en representació de la mateixa la vicepresidenta, Mar Iglesias.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento