Revólver, Bebe, Mikel Erentxun o Viva Suecia passaran este estiu per la terrassa del Veles e Vents de València

Revólver, Bebe, Mikel Erentxun o Viva Suecia passaran este estiu per la terrassa del Veles e Vents de València

Revólver, Bebe, Mikel Erentxun o Viva Suecia passaran este estiu per la terrassa del Veles e Vents de València
Revólver, Bebe, Mikel Erentxun o Viva Suecia passaran este estiu per la terrassa del Veles e Vents de València (LIVE THE ROOF)
Ampliar
  • Revólver, Bebe, Mikel Erentxum, El Kanka, Elefantes, Vega o Viva Suecia protagonitzaran les actuacions de 'Livetheroof', una iniciativa que tindrà lloc en la terrassa de l'emblemàtic edifici Veles e Vents de la Marina Reial, amb una sèrie de concerts que es repartiran entre els mesos de juny, juliol i agost.

Revólver aterrarà a València el dia 25 de juny, mentre que Bebe i Vega coparan el cartell de juliol. La primera actuarà el pròxim 15 de juliol i Vega el 20 d'este mateix mes. El mes d'agost amplia la seua oferta amb quatre concerts: Mikel Erentxun el dia 4, Elefantes el 12, Visca Suècia el 19 d'agost i com a colofó, El Kanka el dia 26.

'Livetheroof' és una iniciativa que naix de la idea que els Beatles van dur a terme fa més de quaranta anys: Donar un concert en un terrat. D'esta manera, l'organització explica que van anar desenvolupant la proposta i van aconseguir dur-la a terme en 11 ciutats espanyoles entre les quals es troben Alacant, Barcelona, Cadis, Gijón, Madrid, Màlaga, Sant Sebastià, Sevilla, València, Vigo i Saragossa.

Una de les característiques d'estos concerts en terrats és que compten amb un públic reduït, i el fet que es fomenta la proximitat entre el públic i artista amb l'objectiu de fer del concert "una experiència única i irrepetible" amb actuacions sempre en directe.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3041012/0/revolver-bebe-mikel-erentxun-viva-suecia-passaran-este-estiu-per-terrassa-veles-vents-val-ncia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios