Estudiants valencians guanyen un premi per crear excusats que identifiquen malalties

Estudiants valencians guanyen un premi per crear excusats que identifiquen malalties

Estudiants valencians guanyen un premi per crear excusats que identifiquen malalties
Estudiants valencians guanyen un premi per crear excusats que identifiquen malalties (PHOTOGRAPHER: MARINA GOMEZ VAZ)
Ampliar
  • Un equip d'estudiants de quart d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) del col·legi CEU Sant Pablo de València ha guanyat el primer premi en la seua categoria en el I Junior CEU Emprèn, pel seu projecte d''ALYA: Excusats Mèdics', un excusat amb uns analitzadors incorporats per a la identificació de malalties.

En la primera edició d'este concurs nacional d'emprenedoria, que s'ha celebrat a Madrid, han participat de 29 equips i 135 alumnes de col·legis CEU de tota Espanya, segons ha informat la institució en un comunicat.

Per a València també ha anat a parar un dels accésit, també en la categoria de tercer i quart d'ESO, pel projecte 'Doggy connect', una aplicació de cerca d'animals.

Des del CEU destaquen el nivell dels projectes d'emprenedoria social i empresarial presentats, que van d'una ferramenta de primers auxilis fins a una maleta-coixí, una taula de tallar interactiva o un projector d'imatges per a persones amb mobilitat reduïda, entre molts uns altres.

I Junior CEU Emprèn ha comptat amb un jurat compost pel mánager de Bluecell Espanya-Colòmbia-Mèxic-Portugal, Ángel Sopeña, i el director de comunicació de YPD, Manuel Morales, a més de dos 'business angel' que abrigallaran als projectes guanyadors: l'inversor i fundador d'Icon Group, Carlos Diez; i el director executiu de Vitamina K i president de Seuoyas, Rafael Garrido.

En les seues paraules de benvinguda, el director de l'Àrea de Col·legis de CEU, Luis Martínez-Abarca, va explicar que I Junior Emprèn "complix tres objectius: que els aprenentatges siguen realment significatius; que tots els nostres projectes es dirigisquen al ben comú, i el més important: crear punts de trobada per al talent".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3040992/0/estudiants-valencians-guanyen-premi-per-crear-excusats-que-identifiquen-malalties/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios