Comunitat Valenciana

Estudiants valencians guanyen un premi per crear excusats que identifiquen malalties

  • Un equip d'estudiants de quart d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) del col·legi CEU Sant Pablo de València ha guanyat el primer premi en la seua categoria en el I Junior CEU Emprèn, pel seu projecte d''ALYA: Excusats Mèdics', un excusat amb uns analitzadors incorporats per a la identificació de malalties.
Alumnes guanyadors del concurs I Junior CEU Emprèn
Alumnes guanyadors del concurs I Junior CEU Emprèn
PHOTOGRAPHER: MARINA GOMEZ VAZ
Alumnes guanyadors del concurs I Junior CEU Emprèn

En la primera edició d'este concurs nacional d'emprenedoria, que s'ha celebrat a Madrid, han participat de 29 equips i 135 alumnes de col·legis CEU de tota Espanya, segons ha informat la institució en un comunicat.

Per a València també ha anat a parar un dels accésit, també en la categoria de tercer i quart d'ESO, pel projecte 'Doggy connect', una aplicació de cerca d'animals.

Des del CEU destaquen el nivell dels projectes d'emprenedoria social i empresarial presentats, que van d'una ferramenta de primers auxilis fins a una maleta-coixí, una taula de tallar interactiva o un projector d'imatges per a persones amb mobilitat reduïda, entre molts uns altres.

I Junior CEU Emprèn ha comptat amb un jurat compost pel mánager de Bluecell Espanya-Colòmbia-Mèxic-Portugal, Ángel Sopeña, i el director de comunicació de YPD, Manuel Morales, a més de dos 'business angel' que abrigallaran als projectes guanyadors: l'inversor i fundador d'Icon Group, Carlos Diez; i el director executiu de Vitamina K i president de Seuoyas, Rafael Garrido.

En les seues paraules de benvinguda, el director de l'Àrea de Col·legis de CEU, Luis Martínez-Abarca, va explicar que I Junior Emprèn "complix tres objectius: que els aprenentatges siguen realment significatius; que tots els nostres projectes es dirigisquen al ben comú, i el més important: crear punts de trobada per al talent".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento