Comunitat Valenciana

Detinguts dos homes acusats d'agredir, robar i retindre un home amb discapacitat a l'Alcora

  • Agents de la Guàrdia civil han detingut a l'Alcora dos homes acusats de robar, retindre, lesionar i amenaçar un home discapacitat en l'habitatge d'un d'ells, que li havia oferit perquè s'allotjara en ell, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

L'actuació es va iniciar arran d'una denúncia presentada per

un ciutadà -que té una discapacitat física del 50%- en la Caserna de la Guàrdia Civil de l'Alcora, en la qual relatava que un dels ara detinguts li havia oferit allotjar-se en el seu habitatge per temps indefinit per una xicoteta quantitat de diners.

Una vegada en el domicili, este home li va dir al denunciant que si volia les claus de l'habitatge havia d'abonar-li més diners, i este li va respondre que no disposava de més. En eixe moment, esta persona va començar a rebre patades i colps per part de l'ara detingut.

Seguidament, el presumpte agressor va sostraure una targeta bancària al denunciant i, amb ajuda d'una tercera persona -també habitant de l'habitatge- van continuar agredint i amenaçant la víctima amb un arma blanca amb la finalitat d'aconseguir el nombre pin de la targeta.

Una vegada els suposats autors havien aconseguit el nombre de seguretat de la targeta, un d'ells es va dirigir al banc a extraure diners en efectiu, mentre l'altre es va quedar en l'habitatge retenint i amenaçant amb l'arma blanca el denunciant.

INVESTIGACIÓ

Posteriorment, els ara detinguts van sostraure a la víctima les claus del seu vehicle i es van marxar deixant-lo tancat en l'habitatge. Finalment, el denunciant va aconseguir fugir del domicili i posar estos fets en coneixement de la Guàrdia Civil.

Per este motiu, els agents van iniciar una investigació per a aclarir els fets, que va donar com a resultat la identificació, localització i detenció de dos homes, de 48 i 40 anys i veïns de l'Alcora, com a suposats autors dels delictes de robatori amb violència, detenció il·legal, lesions, amenaces i robatori de vehicle a motor.

Els detinguts, en unió a les diligències, han sigut posats a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento