Revolver, Bebe i Mikel Erentxun passaran aquest estiu per la terrassa del Veles e Vents

Revolver, Bebe i Mikel Erentxun passaran aquest estiu per la terrassa del Veles e Vents
Revolver, Bebe i Mikel Erentxun passaran aquest estiu per la terrassa del Veles e Vents (LIVE THE ROOF)
Ampliar
  • Formaran part d’un cicle d’actuacions anomenades ‘Livetheroof’ amb la qual s’emula la idea dels Beatles de fer un concert en un terrat.
  • També passaran per la iniciativa entre els mesos de juny, juliol i agost Vega, El Kanka, Elefantes i Viva Suecia.
  • L'organització explica que ja han desenvolupat la proposta i en 11 ciutats espanyoles entre les quals es troben Alacant, Barcelona, Cadis.

Revolver, Bebe, Mikel Erentxum, el Kanka, Elefantes, Vega o Viva Suecia protagonitzaran les actuacions de 'Livetheroof', una iniciativa que tindrà lloc en la terrassa de l'emblemàtic edifici Veles e Vents de la Marina Real, amb una sèrie de concerts que es repartiran entre els mesos de juny, juliol i agost.

Revòlver aterrarà a València el dia 25 de juny, mentre que Bebe i Vega coparan el cartell de juliol. La primera actuarà el pròxim 15 de juliol i Vega el 20 d'aquest mateix mes. El mes d'agost amplia la seua oferta amb quatre concerts: Mikel Erentxun el dia 4, Elefantes el 12, Visca Suècia el 19 d'agost i com a colofó, El Kanka el dia 26.

'Livetheroof' és una iniciativa que naix de la idea que els Beatles van dur a terme fa més de quaranta anys: Donar un concert en un terrat

D'aquesta manera, l'organització explica que van anar desenvolupant la proposta i van aconseguir dur-la a terme en 11 ciutats espanyoles entre les quals es troben Alacant, Barcelona, Cadis, Gijón, Madrid, Màlaga, Sant Sebastià, Sevilla, València, Vigo i Zaragoza. 

Una de les característiques d'aquests concerts en terrats és que compten amb un públic reduït, i el fet que es fomenta la proximitat entre el públic i artista amb l'objectiu de fer del concert "una experiència única i irrepetible" amb actuacions sempre en directe.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3040871/0/revolver-bebe-mikel-erentxun-passsaran-aquest-estiu-per-terrassa-veles-e-vents/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR