Estudiants valencians guanyen un premi per crear excusats que identifiquen malalties

Estudiants valencians guanyen un premi per crear excusats que identifiquen malalties

Estudiants valencians guanyen un premi per crear excusats que identifiquen malalties
Estudiants valencians guanyen un premi per crear excusats que identifiquen malalties (PHOTOGRAPHER: MARINA GOMEZ VAZ)
Ampliar
  • En la iniciativa han participat 29 equips i 135 alumnes de col·legis CEU de tota Espanya.
  • Un dels accèssits ha anat a parar a un altre projecte valencià, ‘Doggy connect’, una aplicació de cerca d’animals.
  • Els objectius eren que els aprenentatges foren significatius, que els projectes es dirigiren al ben comú, i crear punts de trobada per al talent.

Un equip d'estudiants de 4t d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) del col·legi CEU Sant Pablo de València ha guanyat el primer premi en la seua categoria en el I Junior CEU Emprèn, pel seu projecte 'ALYA: Excusats Mèdics', un excusat amb uns analitzadors incorporats per a la identificació de malalties.

En la primera edició d'aquest concurs nacional d’empreniment, que s'ha celebrat a Madrid, han participat 29 equips i 135 alumnes de col·legis CEU de tota Espanya, segons ha informat la institució en un comunicat. 

Per a València també ha anat a parar un dels accèssits, també en la categoria de tercer i quart d'ESO, pel projecte 'Doggy connect', una aplicació de cerca d'animals. Des del CEU destaquen el nivell dels projectes d’empreniment social i empresarial presentats, que van des d'una eina de primers auxilis fins a una maleta-coixí, una taula de tallar interactiva o un projector d'imatges per a persones amb mobilitat reduïda, entre molts uns altres. 

El I Junior CEU Emprèn ha comptat amb un jurat compost pel mánager de Bluecell Espanya-Colòmbia-Mèxic-Portugal, Ángel Sopeña, i el director de comunicació de YPD, Manuel Morales, a més de dues 'business angel' que abrigallaran als projectes guanyadors, l'inversor i fundador d’Icon Group, Carlos Deu; i el director executiu de Vitamina K i president de Seuoyas, Rafael Garrido. 

En les seues paraules de benvinguda, el director de l'Àrea de Col·legis de CEU, Luis Martínez-Abarca, va explicar que I Junior Emprèn "compleix tres objectius: que els aprenentatges siguen realment significatius; que tots els nostres projectes es dirigisquen al ben comú, i el més important: crear punts de trobada per al talent".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3040800/0/estudiants-valencians-guanyen-un-premi-per-crear-excusats-que-identifiquen-malalties/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios