El PP considera que hauria de declarar-se "nul" el conveni amb Alacant Accessible per a garantir el seu "futur"

El PP considera que hauria de declarar-se "nul" el conveni amb Alacant Accessible per a garantir el seu "futur"

  • El grup municipal del PP en l'Ajuntament d'Alacant creu que hauria de declarar-se "nul" el conveni entre la Regidoria de Mobilitat i l'associació Alacant Accessible per a l'elaboració d'un mapa d'itineraris accessibles en la ciutat, amb l'objectiu de garantir el "futur" de l'ONG.

L'edil del PP Israel Cortés va denunciar dimarts passat que el conveni subscrit per 56.000 euros "conté elements per a pensar" que en realitat es tracta "d'un presumpte" contracte de prestació de servicis, la qual cosa obligaria l'entitat sense ànim de lucre a retornar la subvenció.

Este dijous, Cortés ha indicat que s'hauria "d'assegurar el pagament del treball de l'associació", mitjançant un reconeixement extrajudicial de crèdits, ja que "solament així se salvaguardaria el futur d'Alacant Accessible".

Així mateix, ha atribuït a l'edil de l'àrea, Fernando Marcos, que seguisca "bolcant tota la culpa sobre l'associació" sense assumir "la seua responsabilitat". "Acusa l'associació de cometre una irregularitat en l'execució del conveni, per la qual se li exigix la devolució de la subvenció", ha indicat.

Al seu juí, es tracta d'una actitud "incongruent", ja que sosté que des de la Regidoria "s'ha incomplit la seua funció de control i supervisió del conveni". "Seria injust i inacceptable obligar l'associació a retornar els diners, al mateix temps que l'ajuntament es queda amb la propietat intel·lectual del seu treball", ha lamentat.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3040438/0/pp-considera-que-hauria-declarar-se-nul-conveni-amb-alacant-accessible-per-garantir-seu-futur/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios