Comunitat Valenciana

Sílvia Pérez Cruz, Tao Dance Theatre, 'Las Troyanas' i 'Calígula', a Sagunt a Escena

  • L'organització ha avançat alguns dels protagonistes de la nova edició, se celebrarà enguany entre el 19 de juliol i el 3 de setembre.
  • L'Off-Romà inclourà diferents espais urbans que permetran acollir una vintena d'espectacles de música, teatre i dansa.
  • Aitana Sánchez Gijón i Ernesto Alterio actuaran a la ciutat amb el muntatge 'Las Troyanas', de Carmen Portaceli.
Sílvia Pérez Cruz
Sílvia Pérez Cruz
EUROPA PRESS
Sílvia Pérez Cruz

La XXXIV edició del Festival Sagunt a Escena se celebrarà enguany entre el 19 de juliol i el 3 de setembre i, encara que el programa definitiu no està tancat, des de la direcció artística han avançat que un dels "plats forts" serà el concert 'Vestida de nit', de Sílvia Pérez Cruz.

Així mateix, i entre altres espectacles de dansa, el certamen presentarà la companyia la xinesa Tao Dance Theatre, en una de les dues úniques actuacions que realitzarà enguany a Espanya, així com el nou espectacle, 'Fiesta', del reconegut Israel Galván, referent del ball flamenc actual, informa la Conselleria de Cultura a través d'un comunicat.

Pel que es refereix a les representacions teatrals, els 'Herois i antiherois', lema entorn del qual gira la present edició del Festival, apareixeran en els muntatges de 'Las Troyanas', de Carmen Portaceli -amb Aitana Sánchez Gijón i Ernesto Alterio, entre altres intèrprets-, i en 'Calígula', dirigit per Mario Gas, que visitaran el Teatre Romà a l'agost.

A més, l'Off-Romà, part fonamental del festival inclourà, com ja va fer en l'edició anterior, diferents espais urbans que permetran acollir una vintena d'espectacles de música, teatre i dansa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento