Comunitat Valenciana

Puig demana que acaben "els ciberatacs personals" en les xarxes i defèn "la diversitat i unitat" en el PSOE

  • El president de la Generalitat i secretari del PSPV, Ximo Puig, ha defès este dilluns que en el PSOE ha d'haver-hi "diversitat i unitat" i ha exigit que acaben "els ciberatacs personals que existixen en les xarxes absolutament embogits".
Ximo Puig en una imatge d'arxiu
Ximo Puig en una imatge d'arxiu
I. CABALLER/CORTS VALENCIANES
Ximo Puig en una imatge d'arxiu

Puig, després de presentar l'avantprojecte de la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat, s'ha referit així preguntat pel debat que mantenen este dilluns els candidats a secretaris generals del PSOE Susana Díaz, Pedro Sánchez i Patxi López. "La diversitat sempre és important", ha constatat.

Sobre este tema, ha assenyalat que cal "defendre posicions polítiques des de l'obertura d'idees i comportaments". D'esta manera, ha defès que hi haja "un tarannà disposat a escoltar a l'altre".

Per contra, ha recalcat que "el que cal eliminar són els ciberatacs personals que existixen en les xarxes absolutament embogits". "Això és el que cal eliminar", ha recalcat

Al marge d'açò, ha insistit que el debat "sempre és positiu, que sempre és positiva la diversitat d'opinions i cal respectar a tots sempre, fins i tot als que no et respecten".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento