Comunitat Valenciana

Una vintena d'autobusos eixiran cap a Madrid per a participar en la manifestació del 27 de maig

  • El dia 27 sis columnes confluiran a les 17.00 hores en la plaça de Neptuno de Madrid per a iniciar la manifestació.
  • Les Marxes de la Dignitat de la Comunitat Valenciana tenen previst noliejar entorn de vint autobusos de diferents localitats.
  • Reivindiquen pensions públiques "dignes i amb càrrec als pressupostos, no al Pacte de Toledo", així com ocupació, salaris dignes i una renda bàsica, entre altres.
Presentació de la Marxa de la Dignitat a Madrid
Presentació de la Marxa de la Dignitat a Madrid
MARCHAS DE LA DIGNIDAD
Presentació de la Marxa de la Dignitat a Madrid

Una vintena d'autobusos eixiran de diferents punts de la Comunitat Valenciana amb destinació Madrid per a participar en la mobilització estatal convocada el 27 de maig per part de les Marxes de la Dignitat, que porta com a lema "Pa, treball, sostre i igualtat".

Les Marxes de la Dignitat de la Comunitat Valenciana tenen previst noliejar entorn de vint autobusos de diferents localitats i assenyalen que els interessats a acudir han de posar-se en contacte amb les assemblees locals de les marxes o amb organitzacions com a CGT, EUPV o Intersindical Valenciana, que estan organitzant el viatge.

El dia 27 sis columnes confluiran a les 17.00 hores en la plaça de Neptuno de Madrid per a iniciar la manifestació, que recorrerà Cibeles i la Gran Vía madrilenya per a acabar en la plaça d'España. La columna valenciana es concentrarà a Vallecas per a anar caminant a Neptú.

Els manifestants reivindiquen pensions públiques "dignes i amb càrrec als pressupostos, no al Pacte de Toledo", així com ocupació, salaris dignes i una renda bàsica, la derogació de reformes laborals, la defensa de servicis públics o la llibertat dels "presos i processaments per lluitar", deixant palés el rebuig a la coneguda com a 'llei mordassa'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento