Comunitat Valenciana

Succesos.- Detinguts tres menors d'edat a Alberic per cremar contenidors

  • La Policia Local del municipio valencià d'Alberic ha arrestat tres menors d'edat per cremar nombrosos contenidors de recollida de fem del nucli urbà, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.
Contenidor cremat
Contenidor cremat
Ajuntament Alberic
Contenidor cremat

Després d'algunes nits d'incidents, amb el perill fins i tot que es prenguera el paratge natural de la Muntanyeta, el regidor de Seguretat, David García López, va decidir augmentar el nombre de patrulles al carrer per a interceptar els responsables.

Gràcies a l'ajuda ciutadana, la nit del dimecres es va poder atrapar

tres menors d'edat. Al voltant de les 23.00 hores, la policia va rebre una alarma per la calcinació d'un altre contenidor les flames del qual van estar a punt d'afectar un vehicle.

Dos patrulles van localitzar dos menors a les rodalies de la via del tren que atenien a la descripció que van facilitar els veïns que presenciaren els actes vandàlics. Un tercer va fugir però també va ser retingut per la segona patrulla que vigilava els carrers, segons les mateixes fonts.

Se'ls va intentar identificar però cap d'ells portava documentació, per la qual cosa van ser traslladats a les dependències municipals. Després de la seua identificació van ser posats en mans dels seus familiars majors d'edat, mentre els agents de la Policia Local han tramitat les diligències oportunes dirigides a la Fiscalia de Menors.

El regidor de Seguretat, David García, ha comentat que és una situació "molt trista" perquè "independentment dels danys materials, estes persones donen una imatge de molt poc respecte als béns de tots".

A més, ha advertit que estes cremes van estar a punt d'afectar la Muntanyeta. Per això, ha realitzat una crida a la ciutadania perquè "denuncie qualsevol situació de vandalisme que observe als carrers". "El patrimoni municipal és de tots i cal respectar-lo i cuidar-lo", argumenta

Mostrar comentarios

Códigos Descuento