Comunitat Valenciana

Els afiliats del PP de Castelló voten este dijous per a triar el nou president provincial del partit

  • Els afiliats del PP de Castelló voten este dijous el futur del PPCS a través de 37 urnes, en les quals triaran Miguel Barrachina nou president provincial del partit, ja que és l'únic candidat que es presenta.

Així, de 18.00 a 21.00 hi haurà 37 col·legis urnes en les seus del PP de la província -en les grans ciutats i altres agrupades per municipis- perquè tots els afiliats del PP que estiguen al corrent de les quotes puguen votar el projecte de futur del PPCS amb l'objectiu de seguir sent el partit "més votat i que millor defèn els interessos de la província", segons ha informat el PP en un comunicat.

El Comité Organitzador del Congrés (COC) ha fet un "gran esforç" perquè el procés siga "el més obert possible", i amb la fórmula 'un afiliat, un vot', tots els afiliats poden votar el seu candidat i convertir-se en compromisari del congrés i, en conseqüència, votar el dia 3 de juny a Peníscola el nou full de ruta del PP de la província.

De fet, en el procés de candidats també s'ha facilitat al màxim la presentació de candidatures, ja que amb sol 50 avals es podia presentar qualsevol afiliat per a presidir el PPCS, ha destacat la formació.

Este procés "obert i participatiu" tanca el cercle que el PP de Castelló va obrir en 2015 "de forma pionera" i que va suposar que tots els alcaldes de les grans ciutats pogueren ser escollits pels afiliats. El procés 'Open PPCS' va ser una experiència que s'ha consolidat per a este congrés provincial del PP, han conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento