Comunitat Valenciana

Un home ingressat en la UCI després de ser banyegat per un bou dins de la seua casa a Cabanes

  • Un home de 41 anys es troba ingressat en la UCI de l'Hospital General de Castelló després de ser banyegat este dimarts per un bou dins de la seua pròpia casa durant els festejos taurins de la localitat castellonenca de Cabanes, segons ha informat l'alcaldessa del municipi, Virginia Martí, a Europa Press.

Els fets es van produir durant un festeig taurí emmarcat en la celebració de les festes patronals de Cabanes, en honor a La nostra Senyora del Bon Succés. L'home, de 41 anys, i el seu pare van cridar el bou des de la seua casa protegits darrere d'una persiana de canyís.

En un moment determinat, l'animal es va tornar, se'n va anar cap a ells i va entrar en l'habitatge, ja que no van poder tancar la porta. Una vegada dins, el bou va tirar al sòl el pare i va arribar fins al fill, al qual va provocar diverses ferides, dues d'elles i les més importants en el tòrax, segons ha explicat l'alcaldessa, la qual cosa va requerir el seu ingrés en l'Hospital General, on va ser intervingut quirúrgicament.

El ferit es troba en estos moments en la UCI d'este centre hospitalari en estat greu, encara que evoluciona favorablement, segons han informat fonts de l'hospital.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento