Comunitat Valenciana

Sèries de 13 capítols i d'entre 25 i 50 minuts, entre les presentades per a la nova televisió valenciana

  • El projecte millor valorat és 'Noves Històries medievals' de la productora Pot de Plom, vinculada a l'humorista valencià Xavi Castillo.
  • En el llistat també consten sèries d'Albena Teatre, Beniwood, Pasarela, La Pinza, Gonzalo Gurrea, Marben Media, Dacsa, Wicker Films i Waterdrop Fil.
  • Aquesta baremació no implica l'acceptació dels pressupostos presentats, que es determinaran en el procediment de contractació que corresponga.
Instal·lacions d'RTVV buides després del tancament
Instal·lacions d'RTVV buides després del tancament
Europa Press
Instal·lacions d'RTVV buides després del tancament

L'Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i Altres Mitjans de Comunicació ha publicat el resultat de la consulta preliminar de mercat per a la presentació i selecció de continguts de ficció per a la futura televisió autonòmica de la Comunitat Valenciana, en la qual consten diverses sèries de ficció, de comèdia de situació ('sitcom'), de 13 capítols i d'entre 25 i 50 minuts de durada com 'Noves Històries medievals', de la productora Pot de Plom -vinculada a l'humorista valencià Xavi Castillo-, que ha rebut la major puntuació.

Així consta este dimecres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), que publica els projectes de ficció, la baremació dels quals no implica l'acceptació dels pressupostos presentats, que es determinaran en el procediment de contractació que corresponga.

El projecte millor valorat és 'Noves Històries medievals' de la productora Pot de Plom, -vinculada a l'humorista valencià Xavi Castillo-, que ha rebut 200 punts. En el llistat també consten sèries com 'Destarifo' de la productora Albena Teatre, 'Diumenge Paella' de Beniwood, 'De Camí' de Pasarela, 'Dones' de La Pinza, 'Fracasados por el mundo' de Gonzalo Gurrea, 'Truc al mar' de Marben Media -projecte de sèrie crossmèdia-, 'Ronda Sud' de Wicker Films i Waterdrop Fil, 'Els cuses que es fan', 'Acomboiats' i 'Familia Baina' de Dacsa.

L'Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i Altres Mitjans de Comunicació va acordar el 23 de març "que no procedia la selecció dels projectes de programes una vegada nomenada la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de comunicació", per la qual cosa va acordar remetre els projectes presentats al Consell Rector de la Corporació Valenciana Mitjans de Comunicació (CVMC).

D'altra banda, en sessió de l'11 d'abril, el Consell Rector va acordar proposar que la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de comunicació estudie els projectes de programes presentats "perquè van molt vinculats a l'estratègia de programació general i a l'estructura de la graella; ben entès que hi haja el compromís ferm de seleccionar prioritàriament estes propostes abans de contractar-se altres".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento