Comunitat Valenciana

Bonig diu que abans d'agost es desbloquejarà el congrés del PP a València i que no dirà a ningú que no es presente

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat que abans del mes d'agost es desbloquejarà el congrés del PP a València i ha asseverat que no li va a dir a ningú que no es presente: "Solament demane lleialtat al projecte i que, qui guanye, es pose a treballar per a aconseguir la victòria en 2019".
Bonig presidix el consell de direcció
Bonig presidix el consell de direcció
PPCV
Bonig presidix el consell de direcció

Bonig s'ha pronunciat en estos termes en una roda de premsa després de finalitzar la primera reunió del consell de direcció del PPCV, en ser preguntada per la situació de bloqueig de la convocatòria del congrés provincial del PP a València.

Sobre este tema, Bonig, qui ha asseverat que té "paciència infinita", ha manifestat que la situació en la província de València "es desbloquejarà abans d'agost". "Ens anirem de vacances amb la situació desbloquejada", ha postil·lat.

Interpel·lada pel model d'elecció del president i per la diferència de criteris, la presidenta dels 'populars' valencians ha indicat que es va sol·licitar optar per la via de Sevilla i "en açò estem". "És una opció que també ens agrada", ha afirmat.

"Jo vaig triar l'assembleària, que està permesa en els estatuts del partit. També van optar per esta fórmula Castelló i Alacant", ha dit, per a agregar, no obstant açò, que "la fórmula de Sevilla ens agrada també perquè hi ha participació".

Bonig, preguntada per si considera que Gènova acceptarà la doble volta, ha manifestat que la predilecció de Gènova és l'opció sevillana, i "a nosaltres ens pareix bé perquè hi ha participació", ha insistit. En esta línia, interpel·lada per si considera que Gènova donarà un colp de mà, ha dit: "Ho descarte totalment".

D'altra banda, en relació amb els candidats, ha manifestat que són persones que "han decidit fer un pas al capdavant i això ens pareix bé". "No li vaig a dir a ningú que no es presente. Solament demane lleialtat al projecte i que, qui guanye, a treballar per a aconseguir la victòria en 2019", ha assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento