Comunitat Valenciana

Climent avança que esta setmana es tindrà "el full de ruta" per a Fira València

  • El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha apuntat este dilluns que "probablement" esta setmana "es tindrà el full de ruta" per a solucionar el deute de més de 300 milions que arrossega Fira València "amb el vistiplau de les conselleries d'Hisenda i Economia" i ha confiat que també amb el del Consell.

Climent, després de presentar l'Oficina d'Inversions, ha explicat sobre este tema que s'estan acabant de "perfilar alguns detalls" i que una vegada es tinguen el vistiplau treballaran "per a tindre el memoràndum i el decret llei per a l'assumpció del deute i la modificació del decret de Fires".

"Estem treballant des del diàleg, la coordinació i la cooperació que és com es deu i pense que s'arribarà a bon port perquè l'objectiu del Consell és que Fira València siga eixe instrument potent i modern concorde al moment actual de la nostra economia", ha recalcat.

Per açò, ha lamentat que s'intente "generar conflicte on no hi ha gens" i ha mostrat la seua sorpresa per algunes de les qüestions que llig. "És legítim però em sorprèn perquè crec que que el conseller d'Economia encara no ha dit res sobre este tema perquè està intentant treballar perquè Fira València siga potent, productiva i arribe a bon port", ha aclarit.

Per la seua banda, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha recalcat que el Govern valencià estarà ací "ben present" perquè està "compromès" amb "reflotar absolutament Fira València" que és "molt important com a instrument econòmic dels valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento