Comunitat Valenciana

Un Llac de Concerts torna els divendres a la Ciutat de les Arts amb el jazz, soul i electrònica de Berklee

  • El campus a València de Berklee College of Music i la Ciutat de les Arts i les Ciències han presentat este dijous la nova temporada primavera/estiu del cicle Un Llac de Concerts, amb una programació que inclourà actuacions d'alumnes i professors de Berklee de més de 30 països, els quals oferiran música en directe d'estils molt variats, des del jazz al blues i el soul, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, folk, funk, o latin jazz.

El divendres 5 de maig s'obrirà el cicle amb una sessió molt especial en la qual actuaran estudiants del programa 'Berklee Study Abroad' amb el lema 'València Springs with Music', amb una proposta eclèctica: el talentós Hugh Macdonald, criat entre Sud-àfrica, el Regne Unit i França, tocarà cançons pròpies a la veu i a la guitarra, amb melodies i lletres inspirades en la música intimista i poderosa de Ben Howard i Leonard Cohen, segons ha informat el centre cultural en un comunicat.

Paulina Parga, procedent de Mèxic, presentarà la seua proposta "envolupant i evocadora" a força de loops vocals sobre bases electròniques. Per la seua banda, la també mexicana Lu Renes interpretarà cançons originals de pop/rock, mentre que el vocalista Vasundhara Gupta oferirà la seua creació en la qual barrejarà música clàssica de la Índia i bossanova gràcies a la seua col·laboració amb el compositor brasiler Maurici Ribeiro i el nord-americà Jamicheal Frazier. Finalment, l'assemble de Sergio Martínez, d'Espanya, oferirà un repertori que navegarà pels ritmes del flamenc.

En la seua quarta edició, el cicle Un Llac de Concerts es consolida com "el pla perfecte per a tancar la setmana amb la millor música en directe a l'aire lliure en un entorn privilegiat", dins del marc del programa de Música en Obert oferit per Berklee i per Ciutat de les Arts i de les Ciències. Els concerts, de caràcter gratuït tindran lloc a les 20.00 hores els divendres 5, 12 i 19 de maig; 2, 16, 23 i 30 de juny, i 14, 21, 28 de juliol de 2017 enfront del Museu dels Ciències.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento