Comunitat Valenciana

La Generalitat convocarà exàmens per a cobrir 216 places a partir del 15 de setembre

  • La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques convocarà a partir del 15 de setembre els exàmens per a cobrir 216 places d'Administració General i Especial. Dels nous llocs, 124 seran de torn lliure i els 92 restants es reserven per a promoció interna, i es reservarà un set per cent per a persones amb diversitat funcional.

Esta convocatòria correspon a l'Oferta d'ocupació Públic (OPE) corresponent a l'any 2015, en el qual les restriccions pressupostàries per a combatre la crisi econòmica marcaven que solament es podien convocar oposicions per a reposar fins a la mitat de les baixes que es produïen per jubilació durant l'any anterior en els sectors prioritaris, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

A les proves, que es realitzaran al setembre, s'han presentat, aproximadament 5.800 aspirants, ja que encara no s'han confeccionat les llistes definitives d'admesos per a les convocatòries del Cos Superior Tècnic d'Administració General i del Cos Superior de Gestió d'Administració General.

Els exàmens per a una plaça en agents mediambientals i els de el Cos Superior d'Investigadors Científics de l'OPE de 2015 queden fora del calendari previst per a després de l'estiu, així com les del Cos Superior de Gestió de Tributs, els primers exàmens dels quals ja s'han realitzat.

L'anunci amb els detalls de les convocatòries s'especifica en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOGV) 7674, del 9 de desembre de 2015.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento