Comunitat Valenciana

Camps i Cotino, protagonistes en les Corts per Ciegsa i Savia la setmana vinent

  • L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps i l'exconseller de Benestar Social Juan Cotino marcaran la setmana vinent l'inici de la setmana parlamentària en les Corts, on estan citats en la comissió d'investigació sobre l'empresa pública de construcció de centres educatius Ciegsa i sobre el procés d'adjudicació de places de residències al grup Savia, respectivament.
Muntatge d'imatges de Francisco Camps i Juan Cotino
Muntatge d'imatges de Francisco Camps i Juan Cotino
EUROPA PRESS
Muntatge d'imatges de Francisco Camps i Juan Cotino

Els dos exdirigents 'populars', que van formar part del mateix Govern autonòmic, estan citats per la Cambra valenciana el dilluns: Cotino, a les 10.00 hores, per a abordar les adjudicacions a l'empresa Savia, vinculada a la seua família; Camps, a les 10.30 hores, per a explicar els sobrecostos en la construcció de centres educatius a través de Ciegsa.

En la comissió sobre Savia també estan cridats l'excap de gabinet de Cotino en la Conselleria, Pedro José Martínez, i el seu exassessor Francesc Xavier Llopis. En la de Ciegsa estan citats a més l'exassessor de Presidència de la Generalitat Juan José Andrés; l'exconseller i exvicepresident de BM3 Obras y Servicios, Jesús Nazareno; i l'extreballadora de Ciegsa Núria Mas.

La resta de la setmana estarà marcat pel ple de les Corts i la sessió de control al Govern valencià, el dimecres i el dijous. Eixe mateix dia a la vesprada, se celebrarà la setena sessió de la comissió d'investigació sobre els aspectes de gestió general de les institucions firals de la Comunitat Valenciana, a la qual estan citats dos exvocals del Comité Executiu de Fira València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento