Comunitat Valenciana

Coque Malla: "Ara les cançons es descobrixen a poc a poc, són más immortals, no es desgasten"

  • VALÈNCIA, 4 (EUROPA PRESS)
Coc Malla
Coc Malla
LAST TOUR
Coc Malla

El cantant Coque Malla arriba al Palau de la Música de València este dissabte 6 de maig en el seu gira Santo Tour per a acostar, per segona vegada a la ciutat, el repertori del seu últim disc 'El último hombre en la tierra'. En esta ocasió porta un nou i "poderós" xou en el qual, a més, repassarà les cançons dels seus àlbums anteriors en solitari i fins i tot farà una "xicoteta picada d'ullet" a la seua època en Los Ronaldos.

Este concert serà l'avantsala que servirà al músic madrileny per a "posar en peus" el repertori del concert que donarà el pròxim mes de juny a Madrid i que gravarà en directe al costat de Jorge Drexler, Dani Martín, Iván Ferreiro, Neil Hannon (cantant Divine Comedy) i Amable Rodríguez, en un repàs per la seua carrera musical.

Així ho ha avançat Malla en una entrevista concedida a Europa Press, en la qual ha manifestat que en totes les seues gires li agrada cantar cançons de totes les èpoques perquè "van guanyant amb el temps". En l'actualitat, "no hi ha grandíssimes campanyes de radio i televisió per a les cançons. Abans escoltaves un single pertot arreu, ara a poc a poc, la gent ho va descobrint-lo i això té una cosa bona i és que les cançons són més imperibles", ha comentat.

Segons el cantant, "abans entraves en la campanya d'estiu o Nadal, sonaves una barbaritat i la gent es tornava boja en concert però al mes desapareixia com a antic. Ara això no existix i fa que les cançons siguen més universals i immortals perquè no es desgasten, se'n van descobrint a poc a poc".

A l'hora de fer discos, explica, busca "noves històries que explicar, nous sons... és una qüestió de seguir buscant melodies i cançons que t'emocionen", i a partir d'ací, el "ventall és molt gran".

Malla, que ja va estar a València -en la Sala Moon- l'any passat en els seus primers concerts de presentació de 'El último hombre en la tierra', ha destacat que des d'aleshores han fet "moltíssims concerts" i si aleshores encara estaven una mica "verds", ara la banda està totalment "engreixada" i vé amb un xou diferent i "poderós".

TOCAR A VALÈNCIA, "COM ANAR A CASA"

Malla tocarà en l'auditori valencià dins del cicle 'Rock, pop... al Palau 2017'. És molt "sa" que espais com este, tradicionalment especialitzats en música clàssica, s'òbriguen a un altre tipus de música, ha dit. "Els espais han de ser generosos, compartir i obrir les portes a tot tipus d'espectacles".

Al seu juí, "la cultura és una festa" i que espais escènics com el Palau participen d'eixa festa amb tot tipus espectacles és "molt sa", ha insistit.

La seua experiència en la ciutat de València, ha comentat, sempre és "meravellosa", ja que la seua mare -l'actriu Amparo Valle- era valenciana i ell es considera "mig valencià". Per a Malla, cantar ací és "com anar a casa, és molt especial, és com tornar a la infància, a eixos records".

Després del seu pas pel Palau de la Música de València, Coque Malla estarà també enguany en festivals com el BBK Live de Bilbao, Sonorama Rivera o 'No sin mi música', entre altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento