Comunitat Valenciana

Contelles, "favorable" a una solució similar a la de Sevilla per a desbloquejar el congrés del PP de València

  • La portaveu del PP en la Diputació de València i subsecretària d'Organització del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Mari Carmen Contelles -qui ha expressat la seua voluntat de presentar la seua candidatura a la presidència del PP de la província de València- s'ha mostrat "favorable a negociar una solució similar a l'adoptada a Sevilla per a desbloquejar la celebració del Congrés provincial".
Mari Carmen Contelles
Mari Carmen Contelles
RAQUEL ABULAILA/PP
Mari Carmen Contelles

Mari Carmen Contelles ha manifestat este dijous, a través d'un comunicat, la seua intenció d'aconseguir un acord per a iniciar el procés congressual i pactar els termes per a elaborar una única llista en la qual s'integren les diferents alternatives, basada en la representativitat obtinguda a través del vot dels afiliats.

D'esta manera, el candidat de la llista guanyadora en la primera votació ocuparia la presidència del partit mentre que l'altra candidatura oferiria una terna de noms per a ocupar la secretaria general.

No obstant açò, la dirigent 'popular' la seua voluntat, "de nou, d'estendre la mà als altres aspirants a presidir el partit per a asseure's a negociar la composició del Comité Organitzador del Congrés i començar, així, el camí per a la celebració" del conclave.

Contelles considera que "res unix més que la participació i la veu de les bases, que són els fonaments per a construir un projecte sòlid i il·lusionant amb el qual tornar a governar la Generalitat, la Diputació i els ajuntaments valencians en 2019".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento