Comunitat Valenciana

Detingut a Castelló un home per publicar en internet anuncis de caràcter sexual amb dades de la seua exparella

  • La Guàrdia Civil ha detingut a Castelló un home acusat de presumptament publicar anuncis de caràcter sexual en una pàgina web de contactes amb les dades personals de la seua exparella sentimental, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

L'actuació es va iniciar arran d'una denúncia presentada en la caserna de la Guàrdia Civil d'Onda (Castelló), en la qual una dona posava en coneixement dels agents que algú havia publicat un anunci en Internet amb les seues dades personals, en el qual s'oferia per a mantindre relacions sexuals. Per este motiu, la víctima rebia nombroses telefonades i missatges de text d'índole sexual.

Els agents van seguir diverses línies d'investigació, entre elles la telemàtica, i la investigació va donar com a resultat la identificació d'un telèfon mòbil d'alta gamma des d'on havia sigut publicat l'anunci, que pertanyia a un excompany sentimental de la víctima.

Per tot açò, es va procedir a la detenció d'un home de 42 anys i veí d'Onda com a suposat autor de delicte contra l'honor. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat d'Instrucció número

3 de Nules (Castelló).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento