Comunitat Valenciana

Veïns de Poblats Marítims protagonitzaran una gran coreografia organitzada pel TEM

  • El 29 d'abril, durant aproximadament una hora, la música i el ball donaran color als carrers del barri per a celebrar el Dia de la Dansa.
  • Des de les 12 h. i partint de tres llocs distints, partiran tres grups que es trobaran a la plaça del Rosari, on es llegirà un manifest.
  • Este tipus de projectes comunitaris "s'estableix una convivència, rols de treball, responsabilitats i afectes", segons la coordinadora artística.
Celebració del Dia Internacional de la Dansa en el TEM
Celebració del Dia Internacional de la Dansa en el TEM
TEM
Celebració del Dia Internacional de la Dansa en el TEM

El Teatre El Musical (TEM) celebrarà el Dia Internacional de la Dansa, el 29 d'abril, amb una acció dirigida a tots els veïns de Poblats Marítims, amb tres recorreguts diferents pels carrers del barri que confluiran en la plaça del Rosari i que estaran protagonitzats pels seus propis habitants.

El recorregut es farà ballant i, una vegada els tres grups s'unisquen en la plaça del Rosari, tots ballaran una coreografia conjunta. Posteriorment, es llegirà un manifest sobre la dansa i es podrà assistir a dues exhibicions dels conservatoris de València en el hall del TEM, segons ha informat el teatre en un comunicat.

Cadascun dels tres recorreguts anirà encapçalat per un coreògraf. Vicente Arlandis, Sandra Gómez i Santiago Ribelles són els artífexs, juntament amb el TEM, d'esta iniciativa, amb tres recorreguts que partiran des del Passeig Marítim, la plaça Tribunal dels Aigües i la plaça de la Creu de Canyamelar.

L'hora de començament serà la mateixa per a cadascun dels recorreguts, les 12.00 hores i durant aproximadament una hora, la música i el ball donaran color als carrers del barri per a finalment confluir en la plaça del Rosari, han destacat.

Cada recorregut tindrà un color assignat i els participants hauran de portar almenys una peça de roba d'eixe to. El blau arrancarà en la plaça Tribunal dels Aigües, el verd en el Passeig Marítim i el roig començarà en la plaça de la Creu de Canyamelar.

La coordinadora artística del Teatre El Musical, Olga Álvarez, creu que en este tipus de projectes comunitaris "s'estableix una convivència, rols de treball, responsabilitats i afectes". "Entre associacions, col·legis i col·lectius del barri han desenvolupat i dirigit el projecte des del seu inici perquè volem que els veïns senten que el TEM és un espai de tots on proposar, crear i treballar de forma col·lectiva", ha destacat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento